Bestaande opvang

Wanneer u zich als koppel (gastouder en ouder) aanmeldt bij GOB Rosmalen dan valt u onder het zgn Registratiecontract ( zie tarieven). De gastouder dient te voldoen aan de eisen die de Wet Kinderopvang aan gastouders stelt (zie handboek GOB Rosmalen).

Opvang door opa, oma, een familielid of buurvrouw is misschien wel de meest vertrouwde en flexibele vorm van kinderopvang. Ook deze valt onder het Registratiecontract.

In de wet Kinderopvang is geregeld dat de overheid meebetaalt aan de opvang van uw kind. Ook als de oppas een goede bekende, opa, oma of de buurvouw is. Dan moet de opvang wel formeel geregeld zijn en aan alle overheidseisen voldoen. Door de opvang te laten registreren bij Gastouderbureau Rosmalen e.o. wordt aan alle voorwaarden voldaan. De kinderopvang blijft zoals die is, maar voor u als vraagouder kan het financieel aantrekkelijk zijn.

Meer weten?

Neem contact met ons op en wij sturen u de informatie over het Registratie-Contract  digitaal toe, dit is opgenomen in het Handboek GOB Rosmalen.

©2024 GOB Rosmalen e.o.